Menzo: "Lierse SK heeft interessant project"

28 april 2013, 23:56

Belgische media berichtten afgelopen weekend over een mogelijke overstap van Stanley Menzo naar het Belgische Lierse SK. De oud-doelman heeft in reactie daarop aan Omroep Gelderland laten weten wel oren te hebben naar een vertrek.

"Wat ik graag wil is weer op eigen benen staan. De club die mij wil als hoofdtrainer kan dus interessant zijn." Toch sprak de huidig assistent-trainer van Vitesse nog niet met de Belgische Eerste Klasser. "Nee, ik heb zelf nog niet met Lierse SK gesproken. Of mijn zaakwaarnemer dat wel heeft gedaan, weet ik niet. Dit verhaal suddert al twee jaar, maar is nooit concreet geworden. Vorig jaar heb ik nog wel met de eigenaar gesproken. Ze hebben daar een interessant project met talentvolle jeugdspelers die daar worden opgeleid."

Mocht de interesse daadwerkelijk concreet worden, dan zal Vitesse een vertrek niet dwarsbomen. Menzo heeft een clausule in zijn contract laten opnemen die hem toestaat te vertrekken bij positieverbetering. "Ik hoef dus geen toestemming te vragen."

De Amsterdammer won in 1997 de Belgische titel met Lierse. De club is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nu Hany Ramzy zijn taken heeft neergelegd. Lierse komt volgend seizoen opnieuw uit in de Belgische hoogste divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen