Vlaar denkt aan WK en wil in Premier League blijven

29 april 2013, 09:12

Voor Ron Vlaar staat de komende weken meer op het spel dan alleen punten. Met zijn club Aston Villa is de verdediger verwikkeld in een strijd tegen degradatie en de verdediger sluit niet uit dat hij van club wisselt als die strijd niet goed afloopt.

Vlaar wil namelijk dolgraag naar het WK van 2014 en weet dat hij vermoedelijk buiten de Oranje-selectie gaat vallen als hij in het Championship speelt. "Dat WK is mijn doel, iedere keer als ik bij de selectie zit", geeft de verdediger toe bij Sky Sports. "Maar ik wil op het hoogste niveau blijven met Aston Villa, dat is het allerbelangrijkste. Als we met Aston Villa in de Premier League spelen, is dat goed genoeg", stelt hij.

Aston Villa staat momenteel net boven de rode degradatiestreep. De voorsprong op concurrent Wigan Athletic bedraagt echter slechts twee punten. De ploeg van Vlaar speelt vanavond thuis tegen Sunderland, dat momenteel drie punten meer heeft.

Tijdens het afgelopen EK stond Vlaar tijdens twee van de drie groepswedstrijden van Oranje in de basis. De verdediger (28) speelde tot dusver veertien interlands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen