Martinez geeft niet op: "We moeten terugslaan"

8 mei 2013, 00:09

De problemen van Wigan Athletic zijn sinds dinsdag weer iets groter. Het verloor thuis met 2-3 van middenmoter Swansea City en blijft daardoor onder de rode streep. Met nog twee duels te spelen is de achterstand op de 'veilige' zeventiende plek drie punten. Coach Roberto Martinez blijft echter geloven in de kansen van zijn ploeg.

"Emotioneel gezien was dit een enorm belangrijke wedstrijd voor ons", geeft hij toe in gesprek met Sky Sports. "Misschien dat we om die reden zo moeizaam speelden. Toen we fouten gingen maken, voelde het alsof we bergen moesten verzetten."

De nederlaag is vooral duur omdat Wigan in zijn volgende competitiewedstrijd tegen Arsenal speelt, dat de punten zelf ook nog hard nodig heeft. In theorie zou de ploeg de komende speelronde dus al officieel kunnen degraderen, maar daar wil de coach niet aan denken. "We moeten zorgen dat iedereen fit en scherp is voor de laatste twee wedstrijden. Dit team heeft de kracht om terug te slaan, er zit enorm veel karakter in de ploeg. We moeten in de laatste twee duels van dit seizoen ons kansen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen