PEC Zwolle blij met 'echte aanvaller' Fernandez

16 juli 2013, 10:01

De overstap van Guyon Fernandez naar PEC Zwolle is rond. De 27-jarige aanvaller, die voor één jaar gehuurd wordt van Feyenoord, is dinsdag officieel gepresenteerd in Zwolle. "Voor mij is het nu belangrijk minuten en doelpunten te maken."

Fernandez is, na Kamohelo Mokotjo, de tweede speler die deze zomer van Feyenoord naar Zwolle gaat. De ploeg uit Overijssel is trots op de komst van de aanvaller, die ook in de belangstelling stond van onder meer Go Ahead Eagles. "Met Guyon halen we een echte aanvaller in huis, die op verschillende posities uit de voeten kan. Hij is fysiek sterk, snel en wendbaar. Ook heeft hij bewezen een neusje voor het doel te hebben. Het is hartstikke mooi dat het PEC Zwolle lukt om spelers van dit kaliber te contracteren", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van zijn club.

Fernandez zelf ziet PEC Zwolle als een mooie tussenstap in zijn carrière. "Deze overstap is voor mij ideaal. PEC Zwolle speelt attractief voetbal, heeft een fanatieke aanhang en ook bij trainer Ron Jans kreeg ik meteen een goed gevoel. Daarnaast heb ik contact gehad met mijn voormalig teamgenoot bij Feyenoord Kamohelo Mokotjo, die ook erg positief is over de club. Voor mij is het nu belangrijk minuten en doelpunten te maken, dat hoop ik in Zwolle te realiseren", aldus de aanvaller.

Tot dusver speelde Fernandez 106 wedstrijden in het betaald voetbal, waarin hij 35 keer scoorde. De spits kwam uit voor Feyenoord, ADO Den Haag en Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen