Singh gaat hard werken voor nieuwe kans

11 juli 2013, 07:30

Harmeet Singh sloot begin deze week weer aan bij de selectie van Feyenoord. De Noorse middenvelder, die afgelopen maand nog met zijn land tot de halve finales reikte op het jeugd-EK, kende met slechts zeven competitieoptredens een teleurstellend debuutjaar in Rotterdam. Op de website van de Rotterdammers is hij echter optimistisch over het nieuwe seizoen.

"Ik ben fit en ben blij dat ik weer kan trainen met het team", zo laat hij weten. "Natuurlijk had ik liever meer wedstrijden willen spelen in het eerste team. Aan de andere kant heb ik afgelopen jaar veel geleerd. Zo heb ik kennis gemaakt met de manier van spelen van het team en mezelf verder kunnen ontwikkelen."

Singh heeft op het Rotterdamse middenveld flink wat concurrentie. Hij toont zich dan ook strijdlustig. "Natuurlijk zal dat niet makkelijk worden, want er is veel concurrentie op het middenveld. Het afgelopen seizoen heeft het team het natuurlijk goed gedaan, maar ik hoop dat ik een kans krijg. Daar ga ik hard voor werken. Het afgelopen seizoen ben ik me thuis gaan voelen bij de club en in Rotterdam. Ik woon in het centrum en voel me daar op mijn gemak. Het enige dat ik verder kan wensen is dat ik meer wedstrijden ga spelen. Het is aan mezelf om dat te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen