Anderlecht neemt na rust afstand van Beveren

18 augustus 2013, 20:11

Anderlecht heeft zondag goede zaken gedaan in de Belgische Jupiler Pro League. De Brusselse ploeg van trainer John van den Brom won met 3-0 in en tegen Beveren. De zege kwam pas in de tweede helft tot stand.

Sacha Kljestan, Frank Acheampong en Guillaume Gillet maakten de doelpunten bij Anderlecht. Bram Nuytinck speelde de hele wedstrijd bij Paars-Wit. Demy de Zeeuw moest het met één helft doen. Hij verving na de rust de Serviër Milivojevic.

Het betekende alweer de derde overwinning op rij voor Anderlecht. De ploeg vergaarde tot dusver 9 punten uit 4 duels. Alleen Standard Luik (12) en Lokeren, Club Brugge en Zulte Waregem (allen 10) deden het beter. Waasland-Beveren bleef door de nederlaag steken op vier punten.