Assaidi medisch gekeurd bij Stoke City

27 augustus 2013, 14:38

Het zit er dik in dat Oussama Assaidi de rest van het seizoen ploeggenoot zal worden van Erik Pieters, aangezien SkySports dinsdag meldt dat de Marrokaanse flankenflitser medisch gekeurd wordt bij Stoke City. Assaidi komt bij Liverpool weinig aan spelen toe en werd al diverse malen in verband gebracht met een aantal clubs. Nederlandse clubs als Feyenoord, FC Twente en PSV werden genoemd, maar bijvoorbeeld ook het Anderlecht van trainer John van den Brom en het in Engeland gedegradeerde Queens Park Rangers.

Stoke City is erg gecharmeerd van de vleugelspeler van Liverpool: "Assaidi is een speler die onze interesse opwekt. Hij is nu met onze medische staf in gesprek en hopelijk komt het allemaal zo snel mogelijk goed. Hij is een erg vaardige voetballer, die snel is en bovendien bezit over veel technische kwaliteiten", aldus Stoke-assistent Mark Bowen.

Assaidi kwam voordat hij bij Liverpool belandde uit voor SC Heerenveen en De Graafschap. De kans is nu dus groot dat hij, op huurbasis, voor Stoke City terecht komt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen