Hoesen over Jong Ajax: "Heb niets te willen"

6 augustus 2013, 08:42

Hij zat vrijdagavond tegen Roda JC op de bank bij het eerste en liep zelfs enige tijd warm, maar trainer Frank de Boer hield Danny Hoesen bewust aan de kant. Zodat de aanvaller maandag negentig minuten kon spelen in Jong Ajax, tegen Telstar.

Nu Jong Ajax deelneemt aan de Jupiler League, ontstaat een aparte situatie. Spelers mogen niet in dezelfde speelronde uitkomen voor het eerste elftal en het beloftenteam, waardoor een invalbeurt van enkele minuten betekent dat iemand als Hoesen de rest van het weekend aan de kant zit. Maar het betekent ook dat De Boer Hoesen, met het oog op Jong Ajax, wellicht minder snel zal laten invallen in Ajax 1.

"Het is apart, voor ons allemaal", zegt Hoesen tegen Fox Sports over de nieuwe situatie. "Als je op de bank zit bij het eerste, hoop je in te vallen. Maar met de nieuwe regel moet je het accepteren als de trainer je niet inbrengt. Ik heb niets te willen."

Omdat De Boer Hoesen tegen Roda aan de kant hield, kon hij maandag negentig minuten spelen tegen Telstar. "Ouderwets bikkelen", zegt Hoesen over het Jupiler League-duel. Tevreden is hij echter niet. "Ik had minimaal één keer moeten scoren."

Jong Ajax won de competitiewedstrijd tegen streekgenoot Telstar met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen