'Lyon en Newcastle akkoord over Gomis'

2 augustus 2013, 18:58

Bafetimbi Gomis is dichtbij een overgang naar Newcastle United. De werkgever van de 27-jarige Fransman, het Franse Olympique Lyon, zou vrijdag een bod van zeven miljoen pond (zo'n acht miljoen euro) op haar puntspeler hebben geaccepteerd. Dat weet de regionale krant The Chronicle uit Newcastle.

De Fransman staat al een tijdje in de belangstelling van de Engelsen. Nu lijkt de transfer er dan ook echt te komen. "We hebben het bod van Newcastle geaccepteerd", zo laat Lyon-president Jean Michel Aulas aan de krant weten. "Het gaat om een bedrag van acht miljoen euro, plus twee miljoen aan eventuele bonussen. Alleen de zaakwaarnemers van Gomis moeten nu nog akkoord gaan met de voorwaarden van de transfer."

Gomis heeft in de Franse havenstad nog een eenjarig contract. Er worden geen problemen verwacht bij de contractonderhandelingen waardoor de spits zich waarschijnlijk spoedig ploeggenoot van Vurnon Anita mag noemen. Bij de selectie van manager Alan Pardew komt hij maar liefst negen landgenoten tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen