PEC Zwolle legt NEC op de pijnbank

17 augustus 2013, 22:38   Bijgewerkt: 17 augustus 2013, 22:56

NEC beleefde zaterdagavond een ware afgang voor de eigen fans. De ploeg van trainer Alex Pastoor had geen enkele grip op het combinatiespel van PEC en verloor met 1-5 in de Goffert. En dit was nog wel ‘de allesbepalende wedstrijd’ voor de Nijmeegse oefenmeester.

Binnen een paar seconden klonk er massaal gejuich vanaf de tribunes. Victor Pálsson vond al heel snel het net, maar werd teruggefloten vanwege een eerdere overtreding van Michael Higdon. Ondanks dit verrassende moment ging het spel maar één kant op. PEC combineerde uitstekend en verhoogde met de minuut het tempo. Jesper Drost zette de Zwollenaren na een kwartier al op voorsprong. In de rebound van zijn eigen schot kopte de middenvelder in een leeg doel simpel binnen: 0-1.

Vervolgens kakte het wat in, en was het alleen invaller Guyon Fernandez die een paar keer gevaarlijk de trekker overhaalde. Toch deed NEC nog iets terug. Van Hintum raakte de bal ongelukkig als laatste na een afstandsschot van Christoph Hemlein: 1-5. In de slotfase kreeg de thuisploeg zelfs nog een twijfelachtige penalty, toen Hemlein ging liggen in een duel met Kevin Begois. De doelman van PEC pakte zelf echter de zwak genomen strafschop van Higdon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen