Schalke verliest, succes voor Bayern en Robben

24 augustus 2013, 17:29

Het wil maar niet lukken met Schalke 04. Wederom verloor de ploeg van de geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar. Deze keer was Hannover 96 te sterk. Het werd 2-1, waardoor Schalke maar één punt uit drie wedstrijden heeft. Bayern München won wel, mede dankzij een goal van Arjen Robben.

Al na een kwartier spelen moest Schalke-verdediger Benedikt Höwedes met rood van het veld. Hannover 96 kreeg ook nog eens een strafschop, die werd benut door Szabolcz Huszti. Nog voor rust zette Mame Biram Diouf op 2-0, waarna Adam Szalai wat terug kon doen voor Schalke. Huszti moest er uiteindelijk ook af met rood, waardoor het nog een kwartier tien tegen tien was. Schalke wist er niet van te profiteren.

Bayern München nam het in eigen huis op tegen 1.FC Nürnberg en won met 2-0. Frank Ribery opende de score, waarna Arjen Robben de wedstrijd besliste. Bayer Leverkusen heeft net als Bayern de maximale score, nadat er vanmiddag van Borussia Mönchengladbach werd gewonnen. Het werd 4-2, mede dankzij twee goals van Sidney Sam. Ook bij 1899 Hoffenheim tegen SC Freiburg werd er zes keer gescoord, alleen werden in dit duel de goals verdeeld. Wolfsburg verloor met 2-0 van Mainz 05.

Vanavond spelen Herta BSC en Hamburger SV nog tegen elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen