Verbeek is "verwonderd" over prestaties RKC

16 augustus 2013, 15:04

Gertjan Verbeek ontmoet zaterdag met zijn AZ een RKC dat goed aan de competitie is begonnen. De oefenmeester is verbaasd over de goede prestaties van de Waalwijkers.

"Ik ben verwonderd over hoe het bij RKC Waalwijk gaat. Erwin Koeman heeft pas laat een representatieve selectie bij elkaar gekregen. Nu komt tot uiting dat het nog niet helemaal in orde is, zei hij. Bij blessures of schorsingen komen ze namelijk in de problemen. Erwin heeft een heel smalle selectie. Ze hebben zich goed versterkt. Na twee duels staan ze knap op vier punten, met heel acceptabel voetbal", aldus Verbeek op website van AZ.

Verbeek zag Maarten Martens afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Ajax (3-2 winst) uitstekend invallen. Achteraf bleek dat de Belg een gekneusde voet had overgehouden aan het duel met de Amsterdammers. "Hij heeft drie dagen moeten herstellen van een gekneusde voet, overgehouden aan dat duel. Voor hem is dat nog vervelender dan voor ons. Hij heeft donderdag en vrijdag weer kunnen trainen, dus kan hij zaterdag mee naar Waalwijk. Hij viel goed in tegen Ajax. Als hij fit is, brengt Martens iets extra’s."

Daarnaast zag Verbeek nieuweling Denni Avdic al meteen geblesseerd afhaken bij zijn eerste groepstraining. De Zweed zal voorlopig nog niet in actie komen voor AZ. "De training was niet dusdanig zwaar. Het was zijn eerste groepstraining na zo’n drie maanden, dus wellicht wilde hij zich te geforceerd bewijzen. Het is nu afwachten hoe lang deze blessure hem langs de kant houdt. Om in aanmerking te komen voor een plaats bij de eerste selectie heeft hij zeker drie of vier weken volledige training en wedstrijdminuten bij de beloften nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen