Bondscoach Jong Oranje blij, ondanks kritiekpunten

5 september 2013, 22:53

Jong Oranje kende donderdagavond een prima start van de kwalificatiereeks voor het EK, door een ruime overwinning (4-0) te behalen tegen Schotland. Hoewel het resultaat alleen maar tevredenheid kan genereren in het Nederlandse kamp, is er volgens bondscoach Albert Stuivenberg nog genoeg werk aan de winkel.

Na afloop van de wedstrijd bekeek Stuivenberg de wedstrijd tegen de Schotten vanuit twee perspectieven: het resultaat en het vertoonde spel. Met het resultaat is de bondscoach van Jong Oranje logischerwijs zeer content: "Uiteindelijk gaat het om de 3 punten. Dus qua resultaat ben ik zeker tevreden. Dit zijn duidelijke cijfers. Met mooie doelpunten ook nog eens.", aldus Stuivenberg volgens Telesport.

Desalniettemin verliep niet alles bij Jong Oranje volledig naar de wensen van de bondscoach, zo is uit de analyse van Stuivenberg te concluderen: "Onze doelman Warner Hahn heeft ons echt op de been gehouden. We moeten nog leren goed samen te werken en efficiënter te worden. De concentratie was op een aantal cruciale momenten niet goed genoeg. Daar zullen we hard mee aan het werk moeten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen