Derby d'Italia eindigt zonder winnaar

14 september 2013, 19:59

In de Italiaanse Serie A stond zaterdag de Derby d’Italia op het programma. Internazionale en Juventus behaalden voorafgaand aan deze wedstrijd de volle buit uit hun twee duels. In de topper van zaterdagavond was het in de eerste zeventig minuten aftasten geblazen. Als neutrale toeschouwer hoop je op een doelpunt in een dergelijke wedstrijd, aangezien de wedstrijd dan wat ontbrandt.

Dit onbranden gebeurde in de 73ste minuut, toen de van Sampdoria overgekomen Mauro Icardi voor de openingstreffer in het voordeel van Internazionale zorgde. De invaller trof doel na knullig balverlies van Giorgio Chiellini. Juventus schrok wakker door dit doelpunt en gaf snel antwoord, met een doelpunt van Arturo Vidal. De Chileen tekende voor zijn vierde doelpunt uit vier wedstrijden: een prima moyenne voor een middenvelder. Aan de gelijkmaker ging goed werk van Kwadwo Asamoah vooraf.

Beide ploegen kwamen na deze knotsgekke fase niet meer te scoren, waardoor de topper eindigde in een 1-1 gelijkspel. Inter en Juve staan nu gezamenlijk aan kop. De Italiaanse grootmachten kunnen echter nog wel ingehaald worden door Napoli, AS Roma en Fiorentina, die later dit weekeinde in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen