Ludogorets deelt mokerslag uit aan PSV

19 september 2013, 20:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV is, na de flitsende start dit seizoen, het spoor volledig bijster. Tegen het Bulgaarse PFC Ludogorets Razgrad kwam de ploeg uit Eindhoven voor de zesde keer op rij niet tot winst. In het eigen Philips Stadion leed PSV een uitermate pijnlijke nederlaag (0-2) tegen de Oost-Europeanen. Virgil Misidjan, vorig seizoen nog actief voor degradant Willem II, maakte één van de twee Bulgaarse doelpunten.

Door de nederlaag wacht PSV nu al sinds 17 augustus, toen Go Ahead Eagles verslagen werd, op een overwinning. Tegen AC Milan (twee keer), Heracles Almelo, SC Cambuur en FC Twente wilde het vervolgens niet lukken. In de meeste van die wedstrijden liep PSV tegen een probleem aan dat nog altijd niet opgelost is, namelijk het gebrek aan scorend vermogen. Zelfs tegen Ludogorets, dat best wat ruimte weg gaf, deed PSV meer fout dan goed als het vijandige doel in zicht kwam.

De beste kansen waren voor Ludogorets en het was dan ook allesbehalve onverdiend dat de ploeg uit Bulgarije na een uur op 0-1 kwam. Na een glijpartij van verdediger Bruma op het middenveld moest PSV-keeper Jeroen Zoet uit zijn doel komen om een aanval te onderbreken, maar dat deed hij maar half. Zijn interceptie kwam bij middenvelder Roman Bezjak, die de bal vanaf een meter of 35 in het verlaten doel kreeg.

PSV kent hierdoor niet alleen een valse start in de Europa League, maar de eerste crisis van het seizoen ligt ook op de loer. Die crisis kan maar op één manier voorkomen worden, namelijk door een goed resultaat in de topper tegen Ajax van komende zondag. Maar als PSV wat wil halen tegen de landskampioen, zal het heel wat beter moeten dan op deze druilerige donderdagavond tegen Ludogorets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen