Standard bindt ook Kortrijk aan zegekar

1 september 2013, 16:42
Standard bindt ook Kortrijk aan zegekar

Standard Luik blijft maar winnen in de Belgische Jupiler Pro League. Op Sclessin wist Standard keurig met 2-0 te winnen van KV Kortrijk. Voor de Rouches betekende het de zesde zege op rij, waardoor het tot dusver achttien punten behaalde uit zes wedstrijden.

De eerste helft werd afgesloten zonder doelpunten. Na rust ontbrandde de wedstrijd, aangezien de ploeg uit Luik twee doelpunten wist te maken in korte tijd. Paul-Jose M'Poku maakte de 1-0 voor de ploeg waar Ron Jans vorig jaar nog trainer was. M'Poku scoorde vanaf elf meter. Vijf minuten na de openingstreffer scoorde Laurent Ciman de 2-0. De wedstrijd werd hiermee beslist, aangezien Kortrijk het niet meer spannend kon maken.

Vanavond staan er nog drie wedstrijden op het programma in de Jupiler Pro League. Anderlecht gaat op bezoek bij SV Zulte-Waregem. Deze wedstrijd stond vorig jaar in het teken van de kampioensbeslissing. Het Genk van Mario Been gaat later op bezoek bij Sporting Charleroi. Club Brugge speelt op hetzelfde moment de uitwedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen