Topscorer Europa League naar Villa

2 september 2013, 20:52

Leandro Bacuna en Ron Vlaar verwelkomen een nieuwe speler op de training van Aston Villa. De ploeg uit Birmingham meldt maandag via de officiële clubwebsite namelijk dat het zich versterkt heeft met Libor Kozak, de topscorer van de Europa League van vorig seizoen. Kozak komt over van Lazio Roma.

De 24-jarige Tsjech scoorde vorig jaar maarliefst tien keer in de Europa League. Kozak zal bij Villa onder contract staan tot medio 2017. Manager Paul Lambert is heel tevreden met de komst van de aanvaller: "We hebben de afgelopen maanden geprobeerd om Kozak naar de club te halen, dus ben ik zeer verheugd dat het uiteindelijk gelukt is. Het is nu een kwestie voor hem om te integreren in de groep, hetgeen hem wel zal lukken. We hebben zeven spelers gehaald deze zomer en we proberen het team opnieuw op te bouwen."

Kozak zelf zegt ook in zijn nopjes te zijn met de transfer: "Ik ben er heel blij mee dat ik hier bij Villa ben. Ik ben klaar voor deze nieuwe stap. Ik hoop dat het een goede stap voor mezelf is, maar ook voor de club. Het is een grote club met een rijke historie en een grote achterban. Voor mij is dat heel belangrijk. Vanaf het moment dat ik een klein jongetje was, heb ik ervan gedroomd om in de Premier League te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen