Vermaelen na rugkwetsuur terug bij Arsenal

13 september 2013, 13:40   Bijgewerkt: 13 september 2013, 13:47

Arsenal-aanvoerder Thomas Vermaelen is volledig hersteld van zijn blessure. Hij traint weer volledig mee met de selectie en wordt mogelijk al opgenomen in de selectie van de wedstrijd van komende zaterdag tegen Sunderland. Een terugkeer in de Champions League-wedstrijd tegen Olympique Marseille is echter meer waarschijnlijk. Dat heeft trainer Arsène Wenger gezegd, volgens diverse Engelse media.

De Belgische international ondervond sinds de zomer last van een stressfactuur in zijn rug. Hij moest de complete voorbereiding van de Gunnersaan zich voorbij laten gaan, wat ook op ging voor de eerste wedstrijden van het seizoen. Vermaelen raakte vorig seizoen ondanks zijn aanvoerdersband zijn basisplek, ten faveure van zowel Per Mertesacker als Laurent Koscielny.

Terwijl Vermaelen van een rugkwetsuur hersteld is, staat de nieuwe aankoop Yaya Sanago voorlopig buitenspel met rugproblemen. "Hij is er hoe dan ook niet bij zaterdag", zegt de oefenmeester. Ook Tomas Rosicky is niet inzetbaar, aangezien hij bij de Tsjechische ploeg deze week een hamstringblessure opliep. Hierdoor is het zeer waarschijnlijk dat de kersverse aanwinst Mesut Özil tegen Sunderland zijn debuute kan maken voor de Londense ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen