Gent en Cercle kunnen allebei niet winnen

25 oktober 2013, 22:43
Gent en Cercle kunnen allebei niet winnen

KAA Gent heeft zichzelf geen goede dienst bewezen in de Jupiler League Pro, door in het eigen Jules Ottenstadion niet te winnen van Cercle Brugge. De ploeg van trainer Mircea Rednic bleef steken op een 1-1 gelijkspel, waardoor het de aansluiting met de subtop lijkt te verliezen.

De supporters van Gent beleefden geen spetterende avond. Na vijf minuten bracht Michael Uchebo de bezoekers uit Brugge verrassend op voorsprong. Cercle, dat net boven de degradatiezone staat, probeerde met man en macht de voorsprong vast te houden.

Dit lukte echter niet, en Cercle-speler Gregory Mertens speelde hier een zeer ongelukkige rol in. Mertens maakte eerst een eigen doelpunt, alvorens hij met zijn tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. Desalniettemin nam Cercle een punt mee naar huis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen