Guardiola bijzonder tevreden, ondanks remise

6 oktober 2013, 12:43   Bijgewerkt: 6 oktober 2013, 12:57

Bayern München liep zaterdag voor de tweede keer dit seizoen averij op in de Bundesliga. Nadat de Duitse grootmacht midweeks nog met groot machtsvertoon won van Manchester City (1-3), speelde de ploeg van trainer Pep Guardiola met 1-1 gelijk bij Bayer Leverkusen. De oefenmeester is zeer tevreden over het vertoonde spel van Bayern, al pleit het resultaat er niet volledig voor.

Guardiola was duidelijk content met het optreden van zijn ploeg: “Soms speel je slecht en win je alsnog, soms speel je heel goed en verlies je punten. Dat laatste was dit keer het verhaal. Dat we 27 keer op doel geschoten hebben, zegt alles. We speelden heel goed.”, aldus de oefenmeester van de ploeg uit Beieren volgens Voetbal International.

De Bayern-coach vond dat zijn ploeg de goede lijn van het Champions League-duel doortrok in de wedstrijd in Leverkusen: “De toeschouwers waren ook in Leverkusen weer de grote winnaar. Het was genieten. Ik wil daarom mijn spelers een groot compliment maken. We staan bovenaan.”, aldus Guardiola, die met zijn ploeg één punt boven Borussia Dortmund en Leverkusen staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen