Haar: "Groningen thuis andere ploeg dan uit"

4 oktober 2013, 20:38

Martin Haar, na het ontslag van coach Gertjan Verbeek interim-coach bij AZ, zag FC Groningen afgelopen weekend met 5-0 verliezen bij FC Twente. De trainer beseft echter dat Groningen-uit en thuis een wereld van verschil is, en daarom is hij op zijn hoede voor komende zondag. Dan gaat Haar met AZ op visite in de Euroborg.

"In de Euroborg is Groningen een andere ploeg dan in uitwedstrijden", zegt Haar op de officiële website van AZ. "Met de steun van hun fanatieke publiek voetballen ze aanvallender. De trainer van FC Groningen zal wel zeggen: ‘Pak dat AZ flink aan na zo’n Europese wedstrijd’. Het is aan ons om daar een antwoord op te hebben."

"Of we problemen hebben om in weekenden na Europese duels te presteren? Volgens de statistieken wel. Dat is iets waar we op dit moment aandacht aan schenken. Zelfs het grote Ajax van Johan Cruijff had hier moeite mee. Ik heb er geen problemen mee om na Europese verplichtingen in de competitie lelijk te winnen. So what? Het gaat om de punten. De krant van maandag ligt dinsdag in de vuilnisbak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen