Löw verwacht snel nieuw contract te ondertekenen

12 oktober 2013, 13:27

Duitsland-bondscoach Joachim Löw weet dat er een contractverlenging bij de Duitse voetbalbond voor hem in het verschiet ligt. Nadat de Duitsers zich op overtuigende wijze wisten te kwalificeren voor het WK in Brazilië, denkt Löw dat hij binnen afzienbare tijd zijn handtekening zet onder een langere verbintenis.

Duitsland won vrijdagavond met 3-0 van Ierland, waardoor WK-deelname in kannen en kruiken is. Het contract van Löw loopt af na het desbetreffende WK. Als het aan de bondscoach ligt, wordt zijn contract bij de DFB (Deutscher Fußball-Bund) spoedig verlengd: "Het berust op de waarheid dat er een eerste gesprek is geweest. Ik denk dat we wel tot een overeenkomst gaan komen.", zo stelt Löw volgens SkySports.

Löw is uitermate tevreden met de gang van zaken omtrent de Duitse nationale ploeg en wou zich pas focussen op contractverlenging, nadat WK-kwalificatie definitief zou zijn: "We hebben altijd gezegd dat we zouden wachten totdat we definitief geplaatst zouden zijn voor het WK. Het bereiken van het WK is een mooie ontwikkeling. We hebben het ook verdiend.", aldus Löw, die wel geduld heeft aangaande zijn bondscoachschap: "Het zal vandaag nog niet gebeuren en morgen ook nog niet.", aldus de Duitse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen