Stuivenberg: "Veel balverlies, geen druk op de bal"

14 oktober 2013, 22:19

Jong Oranje maakte maandag een slechte beurt. In Deventer verloor de ploeg een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Oostenrijk met 0-3. Een terechte nederlaag, vindt coach Albert Stuivenberg. Geschrokken is hij echter niet.

Want hoewel Jong Oranje zijn afgelopen drie duels in de EK-kwalificatie won, had Stuivenberg in die wedstrijden ook al verbeterpunten gezien. "Toen heb ik al gezegd dat we blij waren met de resultaten, maar dat we een aantal keer goed wegkwamen. We hebben nog voldoende punten om te verbeteren, dat hebben de vorige duels wel aangetoond. Nu werd het alleen ook afgestraft", zegt hij op OnsOranje.nl.

Oostenrijk trok zich in Deventer terug op eigen helft en kwam er, als Jong Oranje in de fout ging, razendsnel uit. "Wij hielpen ze vaak om zo te spelen als ze deden", vindt Stuivenberg. "Veel balverlies en geen druk op de bal. Daar profiteerde Oostenrijk volop van en na de 0-1 speelden ze alleen nog maar meer zo." Stuivenberg is benieuwd hoe zijn team gaat reageren op dit verlies. "Hoe gaan we hier als team mee om? Val je elkaar af of blijf je in je taak spelen. Ik heb wel wat irritaties gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen