Zwolle mist Saymak en Fernandez tegen AZ

25 oktober 2013, 13:38

Ron Jans, de trainer van PEC Zwolle, moet voor de thuiswedstrijd tegen AZ wat schuiven in zijn opstelling. Mustafa Saymak, met twee doelpunten één van de uitblinkers in de afgelopen wedstrijd tegen ADO Den Haag (6-1), kampt met een enkelblessure en kan niet spelen. Ook spits Guyon Fernandez is niet inzetbaar.

"Het betekent dat we het elftal weer moeten aanpassen. Terwijl wij alles het liefst hadden laten staan", realiseert Jans zich in De Stentor. "We zijn onderhand wat mensen kwijtgeraakt, dat merk je vooral in de bezetting van de reservebank."

Met AZ treft Zwolle zondag een ploeg met een verre Europese reis in de benen. De ploeg speelde donderdag namelijk nog in Astana tegen Shakhter Karagandy. Dat zegt Jans echter weinig. "Het is statistisch wel bewezen dat ploegen die in Europa hebben gespeeld het weekeinde daarna punten verspelen. Zul je net zien, dat het AZ niet overkomt... Die dubbele reis is wel een nadeel voor AZ, maar ik denk dat zij tegen ons beter zullen spelen dan in Astana. We kijken vooral naar ons eigen team."

PEC Zwolle staat momenteel derde in de Eredivisie, AZ bezet de achtste plaats. Het verschil tussen beide teams op de ranglijst bedraagt slechts twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen