Advocaat wint met AZ ook van ADO

2 november 2013, 21:43   Bijgewerkt: 2 november 2013, 22:56

AZ blijft succesvol onder interim-trainer Dick Advocaat. Zonder groots te spelen behaalde AZ een zakelijke 2-0 overwinning op ADO Den Haag, wat de derde overwinning op rij betekent voor de Alkmaarders. Daardoor is de ploeg van Advocaat nu alleen koploper in de Eredivisie, met 22 punten. De doelpunten in het AFAS stadion kwamen op naam van Nemanja Gudelj en Johan Berg Gudmundsson.

In de tweede helft zagen de bezoekers eenzelfde beeld: AZ viel geduldig aan, en ADO kon niet veel meer dan tegenhouden. In de 65e minuut besloot Gudmundsson maar eens van afstand te schieten, en hoe: Coutinho was kansloos op het schot van zo’n 25 meter afstand. Vanaf dat moment liet de ploeg van Dick Advocaat de teugels wat vieren, en voetbalde ADO Den Haag zich nog naar een aantal kansjes. In de laatste minuut kreeg Johansson nog een goede kans, maar zijn stiftje belandde in het zijnet.

Door de overwinning van AZ en misstappen van FC Twente en Ajax zijn de Alkmaarders nu koploper in de Eredivisie. ADO Den Haag weet dat het door de nederlaag nog met grote problemen kampt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen