Brood: "Bij verlies was spelersbus in de fik gegaan"

24 november 2013, 09:43

Roda JC Kerkrade voetbalde zaterdag in de uitwedstrijd tegen AZ ruim zeventig minuten tegen negen man, maar sleepte desondanks pas in blessuretijd een punt uit het vuur (2-2). En dat was maar goed ook, getuige de woorden van coach Ruud Brood na afloop.

"Normaal gesproken ben je blij met een punt hier, maar we kunnen natuurlijk niet tevreden zijn met deze uitslag", zei Brood tegen De Limburger. "Als je ooit bij AZ had kunnen en moeten winnen, was het nu wel. Uiteindelijk ben je blij dat die 2-2 nog valt, want als we hadden verloren was de spelersbus in de fik gegaan."

Slordig balverlies van Anouar Kali en Wiljan Pluim hielpen AZ aan een 2-1 voorsprong. Daarover was Brood niet te spreken. "Ze mogen nooit de bal zo verspelen, maar ik vind ook dat die twee niet goed werden gecoacht door de anderen. Doordat je AZ zo helpt, blijft die ploeg er wel in geloven. Zeker als de gelijkmaker zo lang uitblijft. We hebben het gewoon niet goed uitgespeeld. En dan nog krijg je vijf grote kansen die er gewoon in moeten."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen