Brood: "Ik verwacht een interessante wedstrijd"

1 november 2013, 17:34

Roda JC Kerkrade speelt zondagmiddag (12.30 uur) de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Limburgers beleefden een prachtweek, waarin het tweemaal wist af te rekenen met PSV. Zowel in de KNVB Beker als in de competitie werd er gewonnen van de Eindhovenaren. Tegen Groningen wil de ploeg van trainer Ruud Brood de lijn doortrekken.

Brood weet dat de euforie in Kerkrade er na de wedstrijden tegen PSV niet om liegt. Desalniettemin geeft de Limburgse coach op de officiële clubsite van Roda JC aan dat de focus weer volledig op de volgende wedstrijd ligt: “Natuurlijk hebben we even genoten van de overwinning tegen PSV, maar vrij snel stond ons vizier alweer gericht op de competitiewedstrijd tegen FC Groningen."

De oefenmeester van Roda JC wil de wedstrijd tegen PSV wel meenemen in het duel in Groningen: “Natuurlijk hoop je het goede gevoel mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Ik had in Eindhoven niet het idee dat we zwaar onder druk stonden en ook niet het gevoel dat we de wedstrijd zouden verliezen. We zijn zonder kleerscheuren uit de wedstrijd van woensdag gekomen en ook Németh is weer helemaal wedstrijdfit”, zo stelt Brood.

De Limburgse ploeg wacht een behoorlijke uitdaging, aangezien Groningen, vooral in eigen stadion, behoorlijk op dreef is de laatste tijd: “FC Groningen vind ik een goed team, ze hebben zich afgelopen zomer prima versterkt met goede en creatieve spelers. Bovendien hebben ze een aantal jongens met ervaring in het elftal en is ook hun keeper behoorlijk in vorm. Daarnaast spelen ze thuis en in de Euroborg zijn ze dit seizoen nog ongeslagen. Ze staan op één punt van de koplopers. Dat is een knappe prestatie.”

Toch is de trainer van Roda JC zeer positief gestemd: “Wij hebben op onze beurt weer bewezen dat we onder bepaalde druk uit kunnen voetballen en moeten er simpel gezegd voor zorgen dat we de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken. Ik verwacht in ieder geval een interessant duel", zo zegt Brood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen