'Eenzame' Jol komt weer onder druk te staan

3 november 2013, 13:14   Bijgewerkt: 3 november 2013, 14:43
Foto: © ProShots

Overwinningen op Stoke City (1-0) en Crystal Palace (1-4) zorgden ervoor dat Martin Jol weer even rustig kon ademhalen aan bij Fulham. De manager van Fulham stond onder druk, maar zag dat het tij enigszins gekeerd werd door zijn ploeg. Maar dit bleek niet het geval: nederlagen tegen Southampton (2-0) en zaterdag tegen Manchester United (1-3) zorgen ervoor dat de druk op Jol weer wordt opgevoerd.

Fulham bezet momenteel de vijftiende plaats in de Premier League, met tien punten uit evenveel duels. Het gaat Jol dit seizoen zodoende nog niet voor de wind. De thuisnederlaag tegen United kwam hard aan bij de Nederlander: "Ik voel me eenzaam. Vooral toen we drie goals incasseerden in twaalf minuten tijd. Zij sneden door onze defensie als een mes door de boter", zo stelt Jol tegen de Daily Mirror.

Jol is veelvuldig de gebeten hond bij de supporters van de Londense club: "Ik merk dat de fans kritiek op me hebben. Meer op mij dan op de spelers. Dat is een goede zaak, want dat neemt de druk weg bij het elftal", weet Jol, die moet aanhoren dat de namen van Martin O'Neill en Harry Redknapp de revue passeren als er over eventuele opvolgers van Jol wordt gesproken.

Jol is naar eigen zeggen niet bang om zijn trainersfunctie bij Fulham te verliezen: "Ik ben niet bang. In het verleden zeiden anderen daarentegen 'wij zijn niet bang, want Martin is hier'", knipoogt Jol tegen Sky Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen