Riether biedt excuses aan voor charge op Januzaj

5 november 2013, 17:08   Bijgewerkt: 5 november 2013, 17:21
Foto: © ProShots

Fulham-verdediger Sascha Riether heeft zijn excuses aangeboden voor de charge op Adnan Januzaj, afgelopen weekend. Hij ging hard door op het Manchester United-talent, en trapte bovendien nog even op de enkel van de 17-jarige aanvaller.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan Adnan Januzaj", deelde hij via Twitter met de wereld. "Het paste totaal niet bij mij en ik kan alleen maar zeggen dat frustraties de overhand hadden. Ik wil me ook verontschuldigen aan mijn teamgenoten, de fans en iedereen bij de club, vanwege de schorsing die me boven het hoofd hangt."

Riether is de eerste speler die retrospectief vervolgd zal worden door de FA. De voetbalbond houdt daarmee een proef die inhoudt dat een vastgesteld panel van drie voormalige scheidsrechters, aan de hand van videobeelden, alsnog een speler kan straffen voor zijn gedrag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen