Van de Looi teleurgesteld: "Voelt als een nederlaag"

3 november 2013, 15:42

Erwin van de Looi zag zijn FC Groningen zondagmiddag tot drie maal toe een voorsprong weggeven tegen Roda JC Kerkrade. De Groningers creëerden veel kansen, wisten drie keer tot score komen, maar zag de bezoekers, mede door twee strafschoppen, steeds op gelijke hoogte komen. Erwin van de Looi hield een teleurgesteld gevoel over aan het duel.

Ondanks het overwicht kon Groningen na afloop geen drie punten bijschrijven. Een biittere pil voor Van de Looi en consorten: “Dit is geen goede uitslag. Gezien het wedstrijdbeeld en de kansen die wij hebben gehad, hadden we de wedstrijd moeten winnen", zo stelt een zichtbaar teleurgestelde Van de Looi in gesprek met FOX Sports.

Een verklaring voor de remise heeft Van de Looi wel: "We winnen niet, omdat wij zelf te veel fouten hebben gemaakt, twee onnodige strafschoppen hebben weggegeven en uiteindelijk de kansen niet benut hebben. We hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd op slot te gooien, maar dat hebben we niet gedaan. Het voelt als een nederlaag”, aldus de Groningse oefenmeester, die wel kon leven met de gegeven strafschoppen.

Over het spel was Van de Looi dik tevreden: “We hebben het vandaag heel veel goed gedaan. Ik vind dat we goed gespeeld hebben, het intitiatief hebben gehad, dominant zijn geweest en kansen hebben gecreëerd. We hebben twee dingen niet goed gedaan: de hoeveelheid kansen hebben we niet genoeg in de score uitgedrukt en twee strafschoppen hebben we heel onnodig weggeven. Dan speel je 3-3, in plaats van dat je met 4-1 wint.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen