Overgoor en Rijsdijk starten, ook Drost aan aftrap

8 december 2013, 13:53
Foto: © ProShots

Go Ahead Eagles-coach Foeke Booy opteert in de IJselderby van zondagmiddag voor Sjoerd Overgoor en Jeffrey Rijsdijk in de startformatie. De beladen wedstrijd tussen Go Ahead en PEC Zwolle komt nog te vroeg voor spits Marnix Kolder, die nog teveel hinder ondervindt van een onwelwillende buikspier.

PEC Zwolle begint aan de burenstrijd met Jesper Drost in de basisopstelling. Bij de Zwollenaren is Mateusz Klich weer inzetbaar, ware het niet dat hij op de reservebank begint. Dit lot is ook toebedeeld aan Stef Nijland en Bram van Polen. Giovanni Gravenbeek staat weer rechtsachter en Drost maakt dus zijn langverwachte rentree in de basiself van Ron Jans.

Opstellingen

Go Ahead Eagles: Room; Schmidt, Van der Linden, Vriends, Schenk; Rijsdijk, Overgoor, Türüç; Antonia, Falkenburg, Houtkoop.

PEC Zwolle: Boer; Gravenbeek, Lachman, Broerse, Achenteh; Mokotjo, Thomas, Drost; Hiwat, Benson, Saymak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen