Agüero terug in wedstrijdselectie Man City

14 januari 2014, 15:19

Het toch al uitstekend draaiende Manchester City heeft er weer een wapen bij. Sergio Agüero is hersteld van een kuitblessure en behoort tot de selectie voor de FA Cup-wedstrijd van woensdag tegen Blackburn Rovers. Dat heeft Manuel Pellegrini, de coach van de Engelse topclub, laten weten.

"Sergio traint al een tijdje met de groep mee. Hij staat op de lijst voor de wedstrijd tegen Blackburn, op de dag zelf bekijken we of hij minuten gaat maken", zegt de Chileen op de clubsite. Hij is blij dat de spits weer inzetbaar is. "Natuurlijk, hij is een belangrijke speler voor ons. Ook zonder hem scoorden we de laatste weken gemakkelijk, maar dat neemt niet weg dat Sergio van grote waarde voor ons is. Zeker gezien de grote hoeveelheid belangrijke wedstrijden die we nog moeten spelen. We zijn namelijk als enige team nog op vier fronten actief."

In de Premier League is Manchester City al ruim twee maanden ongeslagen. Het pakte achttien punten uit de laatste zes wedstrijden en is daardoor opgeklommen naar de tweede plaats op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen