Paus naar Malta, Lammers nieuwe coach Jong Vitesse

24 januari 2014, 15:54

Het beloftenelftal van Vitesse staat niet langer onder leiding van André Paus. Hij stapt per direct over naar het Maltese Valletta FC, waar hij hoofdcoach wordt. Als vervanger van Paus heeft Vitesse John Lammers vastgelegd. Hij was in het verleden hoofdtrainer van Excelsior en FC Eindhoven.

"Ik ben pas kort bij Vitesse en had het fantastisch naar mijn zin", zegt Paus op de site van Vitesse over zijn vertrek naar Malta. "Samen met de technische staf hebben we bijzonder prettig samengewerkt. Maar als trainer wil je ook het hoogste haalbare en wanneer de kans zich dan voordoet om hoofdtrainer te worden, dan neem je dat serieus. Omdat het ook nog eens een club is in het buitenland, werd het een extra interessante optie."

Lammers is blij dat hij de vacature in kan vullen. "Vitesse is een topclub met dito accommodatie. Ik ga met talentvolle spelers aan de slag. Mijn taak is om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Peter Bosz kende ik al van onze periodes bij AGOVV en De Graafschap. Ook Hendrie Krüzen, met wie ik heb samengespeeld bij VVV, is geen vreemde voor me. Vitesse heeft een hechte staf. Daar moet je meteen inpassen. Dat wij weten wat we aan elkaar hebben, maakt de keuze aan twee kanten gemakkelijker. Wanneer ik mijn draai heb gevonden bij de beloften, ga ik ook met de aanvallers bij het eerste aan de slag voor specifieke spitsentraining."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen