Bosz: "Hebben het goed gedaan in grote wedstrijden"

14 februari 2014, 17:50

Zaterdagavond (18.45 uur) staat er voor FC Twente en Vitesse een zeer belangrijk duel op het menu. Het zijn de nummers twee en vier van de Eredivisie, die slechts één punt van elkaar verwijderd zijn op de ranglijst. De Tukkers wisten de afgelopen twee wedstrijden niet te winnen, terwijl Vitesse al vier duels niet meer zegevierde. Desalniettemin heeft Peter Bosz, de coach van Vitesse, vertrouwen.

Dat de wedstrijd tegen Twente cruciaal is, beaamt Bosz. Toch ziet hij dit eerder als een voordeel dan als een nadeel: "In de grote wedstrijden hebben we het goed gedaan. Twente-uit is een groot duel", stelt de coach op de officiële website van Vitesse. De Arnhemmers kunnen wel een goed resultaat gebruiken, aangezien er in totaal maar drie punten werden gehaald tegen NEC (1-1), Feyenoord (1-1), AZ (0-2 verlies) en ADO Den Haag (0-0).

Bosz weet dat de Eredivisie zich niet goed leent voor het doen van voorspellingen en weet dat de topclubs veel morsen: "Het is een interessante competitie. Op dit moment hebben de ploegen bovenin wat moeite om wedstrijden te winnen. Nu is iedere wedstrijd belangrijk. Vergeet niet dat wij het tegen Feyenoord, na twee duels waarin het wat minder was, wel uitstekend hebben gedaan in de Kuip", zegt Bosz.

"In deze periode moet je aan vastigheden werken. Je eigen systeem nog beter onder de knie krijgen. Het gaat dan om hard werken en die jongens vertrouwen geven", aldus Bosz, die nogmaals hamert op het feit dat Vitesse doorgaans goed presteert in grote wedstrijden: "Denk aan Ajax en PSV uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen