Fiorentina met negen man naar remise in Parma

24 februari 2014, 21:02

Fiorentina heeft maandag verzuimd te profiteren van het puntverlies van het achtervolgende Internazionale. La Viola kwam een dag na het gelijkspel van Inter (1-1 tegen Cagliari) op bezoek bij Parma niet verder dan een remise: 2-2.

De ploeg uit Florence liep in Parma de hele wedstrijd achter de feiten aan. In de 39e minuut was de thuisclub op voorsprong gekomen via Antonio Cassano. Bij rust stond het 1-1 in het Stadio Ennio Tardini, nadat Juan Cuadrado de bezoekers twee minuten later alweer op gelijke hoogte had gezet.

Maar na rust ging het al snel weer mis voor Fiorentina. Amauri bracht Parma al in de 49e minuut vanaf de strafschopstip de hernieuwde voorsprong. Vervolgens moest Fiorentina-verdediger Modibo Diakité ook nog eens inrukken nadat hij zijn tweede geel kaart had gekregen. De nummer vier van de Serie A richtte zich echter op en kwam vijf minuten voor tijd alsnog langszij. Invaller Matías Fernández bezorgde Fiorentina met een prachtige vrije trap een punt.

In blessuretijd liep het nog gruwelijk uit de hand in Parma. Zowel Borja Valero (Fiorentina) als Gianni Munari (Parma) haalde het einde van de wedstrijd niet. Het duo kreeg rood na een opstootje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen