Geplaagd Roda met gehavende selectie naar Vitesse

28 februari 2014, 20:24

Roda JC Kerkrade wist in de afgelopen veertien wedstrijden maar één keer als winnaar van het veld te stappen. Het zelfvertrouwen van de Limburgse club lijkt met de week te dalen, aangezien de equipe van coach Jon Dahl Tomasson alweer vijf keer op rij een nederlaag moest slikken. Een goed resultaat bij Vitesse (zaterdagavond om 20.45 uur) zal een flinke opsteker zijn voor Roda.

Tomasson moet wederom puzzelen in zijn startopstelling, vanwege de nodige schorsingen en blessures. Naast de geblesseerde Frank Demouge, Mark-Jan Fledderus, Anco Jansen en Bart Biemans moeten verdedigers Kees Luijckx en Guy Ramos het duel met Vitesse aan zich voorbij laten gaan door een schorsing. Beide spelers kregen in het duel met SC Cambuur (1-0) de rode kaart voorgehouden.

Tegenover de absentie van bovenstaande spelers staat de terugkeer van Henk Dijkhuizen en Mitchel Paulissen. Berry Powel, die deze week van Heracles Almelo overkwam, zit voor het eerst bij de selectie. Coach Tomasson wil profiteren van de defensieve kwetsbaarheid van Vitesse, zo geeft hij aan tegen het Limburgse L1: "Met name verdedigend vind ik de ploeg minder en daar liggen onze kansen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen