Özil zegt sorry voor cruciale misser tegen Bayern

21 februari 2014, 08:51

Mesut Özil kende een voortvarende start bij Arsenal, nadat hij in de zomer voor een slordige vijftig miljoen euro overkwam van Real Madrid. De Duits international lijkt de afgelopen tijd echter niet in vorm te zijn, wat onderstreept werd in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München, van afgelopen woensdag. Özil miste een strafschop en biedt daarom zijn excuses aan.

Nadat de Duitse aanvallende middenvelder de strafschop onbenut liet, wist Bayern met een 0-2 zege van het veld af te stappen. Dit maakt de misser van Özil des te cruciaal, aangezien kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League nu vrijwel onmogelijk lijkt. Bayern-doelman Manuel Neuer, teamgenoot van Özil bij het Duitse nationale elftal, keerde de inzet van de miljoenenaankoop van Arsenal.

Özil liet via sociale media weten dat hij zich schuldig voelt en dat hij daarom zijn excuses aanbiedt: "De volgende morgen voelt het nog steeds slecht. Sorry jongens, zo was het absoluut niet gepland. Met een man minder (doelman Wojciech Szczesny kreeg later rood, red.) was het te lastig om van dit team te winnen", zei Özil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen