Van Persie: "Manchester United was heel slecht"

Ger
25 februari 2014, 23:43

Manchester United staat voor een zware opgave om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De Engelse topclub ging bij Olympiakos Piraeus met 2-0 onderuit. Robin van Persie beseft dat zijn ploeg een ondermaatse prestatie leverde.

"Iedereen is erg teleurgesteld. Wij hebben weinig gecreëerd. Zij hebben ook niet veel kansen gehad, hoor. De eerste goal was vrij lucky, de tweede was daarentegen wel mooi. Het was niet zo dat zij heel goed waren, maar wij waren heel slecht", aldus Van Persie tegen de NOS. De Nederlandse spits had United diep in de tweede helft aan een treffer kunnen helpen. In kansrijke positie schoot hij de bal echter over. "Je moet hopen op die ene kans en die kreeg ik. Ik schoot iets te gehaast. Veel kansen krijg je niet, dus als je er een krijgt moet 'ie erin."

Ondanks het teleurstellende optreden denkt Van Persie dat United de schade op Old Trafford kan wegpoetsen. "We moeten deze club kunnen pakken met 2 of 3-0. Dit is onze laatste kans op een prijs. In de competitie staan we er belabberd voor en we zijn al uit de Cups."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen