Booy: "Ik merk dat er echt iets in de groep leeft"

7 maart 2014, 18:48

Go Ahead Eagles staat slechts twee punten boven de nacompetitiestreep. Toch zal de promovendus uit Deventer zich in de komende weken niet ingraven. Coach Foeke Booy blijft erbij dat 'aanvallen de beste verdediging' is. Om te beginnen komende zondag, als provinciegenoot FC Twente op visite komt in de Adelaarshorst.

Vorige week gaf Go Ahead in eigen stadion een 2-0 voorsprong weg tegen PSV (2-3). "In de fase tussen de 2-1 en 2-2 hebben wij zeer veel energie verspeeld door te gehaast en onzuiver spel", analyseert Booy op de clubwebsite. "We leren echter door te ervaren en soms zijn er heel harde leermomenten. Maar het was jammer van het resultaat, het spel dat wij hebben gebracht was geweldig. Als we dat op kunnen blijven brengen, komt het goed."

"Cijfers liegen niet", vervolgt Booy, doelend op de klassering van Go Ahead op de ranglijst, "maar ik zie ook iets anders: het team toont steeds weer mentale veerkracht. Iedereen blijft gewoon goed gefocust. Ik merk ook dat er echt iets in de groep leeft; ze willen hun gram halen. En dat kunnen ze, die kansen zijn er, nog acht wedstrijden. Acht kansen. We hebben het allemaal gewoon in eigen hand en moeten het gewoon zelf doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen