Hoofdsponsor blijft NEC bij lijfsbehoud trouw

21 maart 2014, 13:53

Als NEC erin slaagt om in de Eredivisie te blijven, dan speelt het ook komend seizoen met de naam en het logo van Scholten Awater op het shirt. De IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen heeft zijn contract als hoofdsponsor van de club met één jaar verlengd, tot de zomer van 2015. Voorwaarde is wel dat NEC op het hoogste niveau blijft. Lukt dat niet, dan wordt de onderlinge overeenkomst ontbonden.

Scholten Awater is sinds augustus 2012 sponsor van NEC. "Wij zijn verheugd dat onze samenwerking een vervolg krijgt. Wij zien dit als een prachtig compliment voor de weg die we zijn ingeslagen, om vanuit een duidelijke visie bedrijfseconomische waarde te creëren voor onze businesspartners. Wij geloven in langdurige relaties en zijn dan ook blij met de overeenstemming die we in dit stadium hebben kunnen bereiken", zegt algemeen directeur Bart van Ingen van NEC op de website van de Nijmeegse club.

Jan Willem ter Steege, algemeen directeur van Scholten Awater, is tevreden over hetgeen zijn bedrijf bereikt door de sponsoring van de voetbalclub. "We hopen van harte dat NEC zich in de Eredivisie weet te handhaven, dan kunnen we volgend seizoen weer gezamenlijk genieten van Nijmeegs trots."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen