Jan van Dijk per direct aan de slag bij Helmond Sport

24 maart 2014, 15:41

Helmond Sport heeft Jan van Dijk gestrikt als nieuwe trainer. Het contract van de ervaren coach gaat officieel per 1 juli in, maar hij begint per direct met zijn werkzaamheden. "De doelstellingen van Jan van Dijk zijn in eerste instantie het leren kennen van de spelersgroep en het behalen van de play-offs", laat algemeen directeur Mario Captein weten. "Daarnaast willen we zo een voorsprong behalen voor volgend seizoen."

Helmond Sport nam in september afscheid van coach Erik Meijers, sindsdien zat Mario Verlijsdonk als interim-trainer op de bank. Dat hij door de komst van Van Dijk weer een stapje terug moet doen, lijkt Verlijsdonk prima te vinden. "Ik heb eerder met Jan van Dijk samengewerkt en heb het volste vertrouwen in hem."

Van Dijk, tussen 2002 en 2004 ook coach van Helmond Sport, is blij met zijn nieuwe job. "Ik ben hier eerder twee jaar lang met veel plezier en succes trainer geweest. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat Helmond Sport dit seizoen nog een succes behaalt en zich weet te plaatsen voor de play-offs." Hij zegt vertrouwen te hebben in de ploeg. "Helmond Sport heeft een goede spelersgroep. Je moet erin geloven, dan zien we het vanzelf."

Helmond Sport is momenteel de nummer elf van de Jupiler League. De laatste overwinning van de Brabantse ploeg dateert van 14 februari, de afgelopen vijf competitiewedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen