Luhukay over mindere serie: "Bundesliga is zwaar"

26 maart 2014, 15:11   Bijgewerkt: 26 maart 2014, 15:17

Hertha BSC moest dinsdag het onderspit delven tegen Bayern München, dat zich met een 1-3 winst verzekerde van de 24ste landstitel uit de historie van de club. Hertha-coach Jos Luhukay stelde na afloop van het verloren duel dat zijn ploeg nog veel te leren heeft en dat de Bundesliga een behoorlijk podium blijft: "De Bundesliga is zwaar"

Luhukay en consorten hebben niet lang om te herstellen van de wedstrijd tegen Bayern, aangezien Hertha het vrijdagavond alweer moet opnemen tegen Schalke 04. Luhukay heeft de nodige personele problemen, in aanloop naar dit duel. Fabian Lustenberger en Tolga Cigerci zijn niet inzetbaar en het meespelen van Christoph Janker en topscorer Adrian Ramos is twijfelachtig. "We moeten tot het gaatje gaan", zegt Luhukay in Kicker over het treffen met Schalke.

Hertha begon het seizoen voortvarend, maar wist de afgelopen twaalf wedstrijden maar één keer te winnen. "Het is frustrerend, maar we maken ons geen zorgen. We zijn maar net gepromoveerd. De spelers hebben in ieder geval al laten zien dat ze het kunnen", stelt Luhukay, die nog altijd keurig negende staat met zijn manschappen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen