NEC-coach Janssen: "Doen ons tekort met één punt"

2 maart 2014, 12:58

Voor de neutrale voetballiefhebber was het eredivisieduel tussen PEC Zwolle en NEC zeker het aanzien waard. Beide ploegen creëerden veel kansen, maakten behoorlijk wat fouten en hielden elkaar uiteindelijk op een doelpuntrijke 3-3 eindstand.

NEC-coach Anton Janssen gaf na afloop tegenover de NOS aan dat hij trots was op de veerkracht van zijn ploeg, maar vond dat zijn ploeg recht had op meer dan een punt: "Op basis van de manier waarop we gespeeld hebben denk ik dat we de volle winst verdienden. We hebben genoeg kansen gecreëerd en zeer aanvallend gespeeld. De ploeg verdient een groot compliment, zeker als je na een 2-0 achterstand op 2-2 komt, dan weer een mentale tik krijgt met de 3-2 en vervolgens weer op 3-3 komt. We hebben prima gespeeld, maar doen ons tekort met één punt."

PEC Zwolle startte sterk, maar zag NEC beter in de wedstrijd komen, naarmate het duel vorderde. Hier baalde coach Ron Jans van, zo geeft hij aan op de officiële website van De Blauwvingers: "Na tien minuten lopen we achteruit en krijgt NEC het duel onder controle. Direct na rust krijg je al de 2-2 tegen", aldus Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen