Robben: "Van een grote trainer verwacht je wat meer"

Ger
12 maart 2014, 13:46

Arjen Robben zit allerminst in zijn maag met de kritiek van Arsene Wenger aan zijn adres. De manager van Arsenal toonde zich na de return tegen Bayern München in de achtste finales van de Champions League verbolgen over het optreden van de aanvaller.

Robben nam in beide duels een hoofdrol voor zijn rekening. In Londen (0-2) dwong hij een strafschop en een rode kaart voor doelman Wojciech Szczesny af. In de tweede wedstrijd versierde de vleugelspeler weer een penalty, maar die werd door Thomas Müller gemist. "Robben is er goed in om van niets iets te maken. Hij is een geweldige speler, maar ook een goede 'duiker'. Als hij voor een verdediger komt, houdt hij in, gaat hij neer en krijgt hij een vrije trap", zei Wenger over de Groninger.

"Van een grote trainer verwacht je wat meer. Wees blij als je wint, maar als je verliest ga dan niet lopen klagen over domme dingen", reageert Robben op de uitlatingen van de Fransman. "Het waren twee strafschoppen. Ik heb geen zin om mijzelf te verdedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen