Vitesse rekent af met zwalkend Roda JC

1 maart 2014, 22:54

Vitesse kende zaterdag een eenvoudige avond tegen Roda JC Kerkrade. Voor eigen publiek waren de manschappen van Peter Bosz met 3-0 te sterk voor de Limburgers. Ruim een uur speelden de bezoekers met een man minder. In Kerkrade worden de degradatieproblemen met de week erger. Vitesse blijft door de zege in de race voor de tweede plaats.

Nadat de supporters van Vitesse met een spandoek de inmiddels een jaar overleden Theo Bos hadden herdacht, begon de thuisploeg scherp aan de wedstrijd. Aan de hand van Christian Atsu zorgde het vooral in de eerste twintig minuten voor constante druk op de defensie van Roda JC. De linksbuiten was door zijn behendigheid een plaag voor de Roda-verdediging. Het was dan ook niet vreemd dat Atsu betrokken was bij het openingsdoelpunt. Hij legde een voorzet fraai op het hoofd van Mike Havenaar. De spits kopte daardoor van dichtbij eenvoudig raak.

Liesveld

Liesveld

Door het geconcentreerde verdedigen van Roda JC en het minder scherpe spel van Vitesse bood de tweede helft weinig spektakel. Toch viel er een derde keer te juichen voor de fans van de club uit Arnhem. Oog-in-oog met Kurto schoof Havenaar zijn tweede van de avond binnen. Vlak voor tijd mocht Berry Powel zijn debuut maken voor Roda JC, maar dat veranderde niets meer aan de uitslag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen