Vitesse zegeviert in Breda op slinkse wijze

Jw
8 maart 2014, 22:53   Bijgewerkt: 9 maart 2014, 00:07

Vitesse heeft zaterdag op bezoek bij NAC Breda een benauwde zege geboekt. De manier waarop verdient niet de sportiviteitsprijs, maar daar had Mike Havenaar maling aan. Zijn doelpunt in de eerste helft, de 1-2, bleek beslissend te zijn, omdat in de tweede helft niet meer werd gescoord. Vitesse neemt daardoor de tweede plek over in de Eredivisie.

In Breda stond zaterdagavond een echt avondje NAC op het programma. En hoewel hoogvlieger Vitesse op bezoek kwam, had het Bredase publiek er zin in. NAC Breda is de laatste tijd goed op dreef en al zes wedstrijden op rij ongeslagen. Vitesse beleefde een mindere periode, waarin het uitzicht op de titel verloor, maar lijkt uit de dip te zijn. Tegen Roda JC en RKC Waalwijk werd gewonnen en dus was er voor trainer Peter Bosz geen aanleiding om te sleutelen aan zijn basisformatie. Dat betekende dat Patrick van Aanholt, terug van een schorsing, op de bank zat.

Met een striemend fluitconcert voor Vitesse en Kuipers gingen de teams de rust in. In de tweede helft lag het amusementsniveau beduidend lager. NAC Breda deed er alles aan om de achterstand weg te poetsen, maar Vitesse hield vrij eenvoudig stand. Alleen in de eerste tien minuten maakte NAC het Vitesse moeilijk. Daarna speelden de Arnhemmers de wedstrijd volwassen uit, waardoor het discutabele doelpunt van Havenaar de beslissing werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen