Vloet klaar met Sparta: "Er wordt geschoten met hagel"

17 maart 2014, 23:27

Wiljan Vloet acht de kans klein dat hij ooit nog zijn gezicht laat zien bij Sparta Rotterdam. De voormalig beleidsmaker, eerder deze maand afgetreden, voelt zich dermate slecht behandeld op het Kasteel, dat hij geen enkele behoefte voelt om terug te keren. Dat laat hij weten in een interview met RTV Rijnmond.

"Gezien de beschadiging die ik heb doorgemaakt, kom ik voorlopig niet in het stadion van Sparta. En of ik er ooit nog kom? Ik denk het niet", zei Vloet, die jaren werkzaam was als algemeen én technisch directeur van de club. Hij kreeg veel kritiek en met name de manier waarop dat gebeurde, heeft Vloet geraakt. "Je mag afgerekend worden op je fouten, dat is inherent aan de voetballerij. Maar de manier waarop ik nu afgerekend word, heeft niets meer te maken met mijn functioneren. Er wordt geschoten met hagel", stelt de oud-coach.

Vloet erkent dat hij zijn doel, namelijk Sparta terug naar de Eredivisie brengen, niet gehaald heeft. "Ik zeg geen sorry. Dat zeg je als je iets doelbewust verkeerd hebt gedaan. Ik zal absoluut fouten hebben gemaakt en absoluut dingen verkeerd hebben gedaan, maar ik heb geen één fout met voorbedachte rade gemaakt. Ik heb elke beslissing genomen met de volle overtuiging dat het de juiste beslissing was voor Sparta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen