Hasi ook komende jaren hoofdcoach Anderlecht

30 april 2014, 15:28

Anderlecht gaat verder met Besnik Hasi. De oud-middenvelder blijft ook de komende twee jaar hoofdcoach, meldt de club uit Brussel. Hasi zit sinds het ontslag van John van den Brom op de bank bij Anderlecht.

Hasi werd half maart, na het vertrek van Van den Brom, gepromoveerd tot hoofdcoach. Daarvoor was hij als assistent-trainer aan de club verbonden. Met de voormalig international van Albanië op de bank heeft Anderlecht de afgelopen anderhalve maand de weg omhoog gevonden. De ploeg won afgelopen weekend met 2-1 van koploper Standard Luik en doet, met nog vier duels te spelen, volop mee in de strijd om de titel.

"Ik ben een zeer gelukkige trainer", zegt Hasi op de clubsite. "Anderlecht is een correcte club en we weten wat we samen willen bereiken. Ik wil de club danken om me te hebben geholpen in mijn ontwikkeling. Eerst als assistent en daarna als hoofdtrainer. Ook alle trainers waar ik mee heb samengewerkt wil ik bedanken. Stuk voor stuk heb ik van hen iets geleerd. Nu moeten we ons concentreren op de resterende play-off wedstrijden."

Als speler stond Hasi tussen 2000 en 2006 onder contract bij Anderlecht, sinds 2008 werkt hij als coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen