Koeman: "RKC heeft nog minimaal zeven punten nodig"

4 april 2014, 13:57

Volgens Erwin Koeman, de coach van RKC Waalwijk, heeft zijn ploeg nog minimaal zeven nodig om kans te maken op rechtstreekse handhaving in de Eredivisie. "Dat zijn twee overwinningen een een gelijkspel op vier wedstrijden. Dat doel moet bij iedereen leven" zegt Koeman tegen het Brabants Dagblad.

Van deze reeks wedstrijden is die van aanstaande zondag, de uitwedstrijd tegen Feyenoord, op papier de lastigste. "Feyenoord heeft zich thuis één keer laten verrassen door Heracles. Dat zal in de Kuip niet snel meer gebeuren. Maar zoals in elke wedstrijd krijgen we kansen. Daar zullen we heel zorgvuldig mee om moeten gaan", zegt Koeman.

Het is voor de coach van RKC de strijd met zijn broer Ronald, die coach is van Feyenoord en weer kan beschikken over spits Graziano Pellè. "Maar hij staat op scherp. Hij kan zich weinig veroorloven met het oog op de uitwedstrijd een week later tegen PSV", weet Koeman, die denkt dat het geen zin heeft om contact op te nemen met zijn broer: "Ik kan mijn broer bellen, maar ik denk niet dat er presentjes worden weggegeven. Feyenoord kan een goede stap maken in de richting van voorronde Champions League. We moeten het echt zelf doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen