Pieters dolgelukkig met doelpunt tegen 'beste vriend'

13 april 2014, 15:27

Erik Pieters maakte zaterdag een einde aan een periode van zes jaar zonder doelpunt. De verdedigende kracht van Stoke City was trefzeker tegen Newcastle United en kroonde zich daarmee zelfs tot matchwinner.

Het was de eerste treffer van Pieters in dienst van Stoke en de linksachter wist uitgerekend zijn 'beste vriend' Tim Krul te verschalken, die onder de lat staat bij Newcastle. Pieter was zeer gelukkig met zijn doelpunt, ook omdat hij voor het laatst trefzeker was in april 2008, namens FC Utrecht, in de eredivisiewedstrijd tegen FC Groningen.

Pieters en Krul speelden samen in een nationaal jeugdelftal en sindsdien gaan beide spelers veel met elkaar om, zegt Pieters: "Iedereen weet dat hij mijn beste vriend is in de voetbalwereld. Ik ken hem al sinds mijn zeventiende. Het was geweldig om mijn eerste doelpunt tegen hem te maken. We praten veel met elkaar, ook over ons privéleven. We steunen elkaar en kunnen het goed met elkaar vinden. Ik blijf hem nu zeker berichtjes sturen", knipoogt Pieters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen